sobota 10. prosince 2011

Nová kosmetika.

Pěkný podvečer vám přeji! Konečně sem se dokopala k přípravě nového článku.. Momentálně vůbec nic nestíhám, čím blíže jsou Vánoce, tím blíž jsou také zápočty a zkoušky.. Jenže ten čas strašně letí, že se ani nenaděju a než něco stihnu udělat, už je tu večer a blíží se další den.. Hned v pondělí musím napsat jeden testík, v případě, že se mi nepovede, jako ty předešlé, tak mi přibyde další seminární práce, popřípadě přijdu o zápočet.. takže mám úžasné vyhlídky.. navíc se blíží datum odevzdání bakalářské práce, k tomu 19.12. píšu hnedka tři zápočtové testy, takže jistě chápete, že čas přidávat se hledá těžko.. :-) Ale stejně se budu snažit přispívat každý den. Pro mě je to oddychový čas a u vašich komentářů a příspěvků se vždy perfektně odreaguji..

Ráda bych vám také poděkovala za vaši přízeň, neustále se zvyšuje počet čtenářů, což mi dělá nesmírně obrovskou radost. Už polehoučku přemýšlím, čím vás odměním, číslo 100 se pomalu, ale jistě blíží a já už přemýšlím, čím bych vám udělala největší radost. Určitě vás čeká pár překvapení.. 

Tak a dost povídání. Dnes bych vám ráda ukázala mé nové přírůstky, především kosmetické. Vlastně jenom kosmetické, když neberu v potaz ten prsten. Kosmetiku ELF a prstýnek si schovám pod stromeček, ostatní už používám a chystám se k psaní recenzí. Bude jich spousta! :-) Také sem vám chtěla nafotit věci, které sem si koupila v Gatu k Vánocům, ale Ondínek mi to nedovolil, prý si mám počkat pod stromeček.. :-) Takže na to si budete muset ještě 14 dní počkat. A v neposlední řadě budu koncem týdne vlastnit ještě jeden úžasný dárek, který si sice asi zaplatím k Vánocům sama, za to z něho budu mít největší radost. Možná ještě větší, než z foťáku.. Stejně tak moje sestřička, které se splní sen. Skupina Coldplay nám oboum nadělí nejhezčí dárek! :-)

Tak a teď už vážně k fotkám!


Tuhle kosmetiku už pro vás testuju. Musím se přiznat, že v poslední době nedělám nic jiného! Do kosmetiky sem se úplně zažrala. Momentálně ji mám snad raději než oblečení.. :D Brzy se určitě dočkáte recenze gelových linek (mimochodem, už po prvních třech použitích vím, že je to nejlepší věc, kterou sem vlastnila!), řasenky Volume Diva a laků na nehty. :-)
 

Poslední ELFí objednávka. Z té sem ještě neotevřela nic, i když mě to stojí pěknou dávku sebezapření. Jediné, co sem si nechala je štětec, ostatní dostanu pod stromeček. Mimochodem, paletka vypadá úžasně, už se těším, až ji začnu využívat! :-)



Prstýnek najdu také pod stromečkem. Musím vás upozornit na výprodeje doplňků v H&M. V nich sem tento prsten ukořistila. A balzám na rty z limitované edice už používám, abych vám ho mohla brzy zrecenzovat..

Tak a to by bylo prozatím vše. V PO se chystám zajít do Rossmanna a potřebuju do Tesca, tak třeba zase něco ulovím.. :-) ale to až příště. Přeju pěkný večer! :-)

11 komentářů:

  1. Balzám mám taky, ale zatím jsem ho nerozbalila. :) A chtít ukazovat dárky než je dostaneš? To se přeci nedělá. ;) Tak uděláš post o tom, co ti Ježíšek nadělil. Já si klidně počkám :) A gratuluji k počtu followers!

    OdpovědětVymazat
  2. ten balzam má hrozne krásnu krabičku

    OdpovědětVymazat
  3. jee ten balzam
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. super, už se těším! :)

    www.kavarenskapovalecka.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. než jsem začala používat svou nejoblíbenější řasenku od LOrealu, tak jsem si kupovala tuhle Volume Divu, jak máš na obrázku a je opravdu skvělá :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten make-up, který máš na fotce není z avonu ?

    OdpovědětVymazat
  7. Děkuji za komentáře! :) Mě se taky líbí ten balzám :)
    Veronique: Děkuji! A sice se to nedělá, ale já se chci s vámi strašně podělit! :D
    Dení: Ano je z Avonu ;)

    OdpovědětVymazat
  8. A budeš na něho dělat nějakou recenzi ?

    OdpovědětVymazat
  9. DENÍ: Určitě budu recenzovat.. :) Jen jde o to kdy.. Kdybys o recenzi stála v blízké době, tak stačí napsat a můžu to upřednostnit! ;-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)