středa 7. prosince 2011

Dead tired.

Jsem tak unavená, že nemám sílu ani psát. Ale přesto si neodpustím alespoň krátký článek. Jsem vážně hotová, škola, péče o bábinu, úklid.. a to pořád dokola.. Celodenní péče o nepohyblivého člověka není žádná sranda. Ale dost stěžování, každý máme něco..

Dneska jsem tuplem hotová, když sem půlku dopoledne strávila na nákupech. To vám jdete s kamarádkou číhnout do Gatu s tím, že si koupíte maximálně ten svetr, který sem si tam vybrala už dříve. No nakonec z toho je komplet pěti věcí a od Ondího mám na Vánoce vybráno.. Ale nejzajímavější, jak si kamarádka "pozorovatelka" odnesla domů víc věcí než já :D Bylo to fajn.

Dnes vám ukážu moji poslední výhru z giveaway, která přišla během minulého týdne. Skvělé placky jsou od suprové Ceady. Určitě najdou správné využití :-)



A mám na vás otázku. Uvítali byste facebookovské stránky mého blogu? Chvíli si už s touto myšlenkou hraju, ale zatím sem neměla odvahu..

Doufám, že se máte lépe než-li já. Přeji příjemný večer! :-)

Otázky? Nápady? Inspirace? Formspring.

6 komentářů:

  1. ty jo niečo mi o tom hovor ...ja už pomaly zaspávam po stojačky a to mi o 22:00 ide bus a bežím zase ku starkej aby nebola v noci sama ...zajtra mam pracovný pohovor a neviem ako to zvladnem ...lebo som totálne vyčerpaná ...

    OdpovědětVymazat
  2. K Ceady na blog chodím taky moc ráda. Je mi hrozně sympatická, už ta barva vklasů, že.... :D No každopádně gratuluju k výhře ;) A děkuji za milé komentáře, je to strašně fajn mít takové milé čtenářky, jako jsi ty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Beru to mi povídej, kéž by příští rok byl pro nás obě mnohem lepší a klidnější než tenhle viď? Jinak gratuluji k výhře, placky jsou pěkné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za komentáře! :)
    Bastera: Další rok by mohl být klidnější a lepší, ale vzhledem k vyhlídkám si nedělám iluze.. :( :D

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)