čtvrtek 6. října 2011

Nápady.


Dneska už nemám na žádný dlouhý článek, protože 4 dny školy mě naprosto odrovnaly.. Proto dnes dávám prostor vám. Chtěla bych znát váš názor na tenhle blog... 

Byla bych ráda, kdybyste mi do komentářů napsali co vás tu baví? Co naopak nemáte rádi? A co byste tu nadále chtěli vidět...? Co by vás zajímalo..? Hurá do toho, čekám na vaše názory.. Pokud by se to někomu nechtělo psát do komentářů nebo by měl nějakou otázku netrpělivě na ni čekám na mém formspringu

Vaše názory a nápady uvítám s otevřenou náručí! Zítra vám slibuju trochu produktivnější článek, do školy jdu zase až v PO.. :-)

Mějte se krásně a užijte si dnešní večer!

7 komentářů:

  1. No já jsem si taky myslela, že bych dýchánek v týdnu nerozdýchala, ale kupodivu jsem to zvládla :-DD Sice jsem mlela z posledního, ale zvládla :-DD

    Jinak děkuji moc za přání :))

    Tvůj blog mě baví,protože jsi strašně fajn, pohodová a máš rozumné názory a pohled na svět :) .... nežiješ ve světě zmatených štěňátek :)

    Jinak já mám strašně moc ráda recenze na kosmetiku, to si vždycky ráda pročtu a taky tvé outfity a nákupy ;))

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se tvůj blog líbí, protože je takový lidský, nepubertální a má zkrátka šťávu. Taky oceňuju, že navštěvuješ i naše blogy pokud ti necháme komentář ;) Jinak mě baví fashion star posty a různé tvoje ze života, když je tam navíc nějaký pěkný obleček tím líp :)

    OdpovědětVymazat
  3. Kosmetika, outfity a nákupy jsou moje nejoblíbenější, sbírám tam inspirace z řad blogerek :)) ráda si ale přečtu i ty příspěvky deníkové :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já to tu mám moc ráda! A když přemýšlím, co si přečtu nejraději, tak jsou to možná články o tom, co sis oblékla, tvoje vlastní pocity a zážitky, kosmetika i hvězdné obrázky. Prostě mě bavíš celá! :-)

    OdpovědětVymazat
  5. oh honey....ja som teraz pribrala cca 10kg tak ma nehaj plakat

    OdpovědětVymazat
  6. Velice děkuji za vaše názory, moc si toho vážím..! :) Sem ráda, že to tu někoho baví! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám tvůj blog ráda takový, jaký je :) jinak určitě nikdy není dost nějakých recenzí na kosmetiku atd, to mam asi nejradši. A pak takové ty deníčkovské posty :)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)