čtvrtek 8. září 2011

Poslední letní?

Tak dnes mohu asi s jistotou říci, že žabkám a sandálkám v mém botníku už odzvonilo a s čistým srdcem je mohu uklidit na dno skříně a čekat na příští léto, až je budu moci znovu vytáhnout.. A abych nezapomněla na to, že léto skončilo teprve před pár dny, možná spíše hodinami, přidávám poslední vyletněný outfit, ještě bez punčoch a bez svetru.. ode dneška podobné outfity už jedině se svetrem a minimálně silonkama....! :-) Fotky z minulého týdne, už ani nevím, kam sem takhle oblečená šla.. :D







Nechápu, kde se na té sukni vzala tak skvrna! Žádná tam skutečně není, to si jen přidal foťák! :D


Sukně - ?, Tílko - Terranova, Pásek - New Yorker, Lodičky - Mixer, Kabelka - Oodji, Brýle - Oriflame, Náramek  - béžový - zakoupen na Net Shopping Area, černý - Kik, Prstýnek - Tally Weijl.

Jo a prosím vás: přiblblé ksichty absolutně ignorujte! :D

10 komentářů:

  1. já bych ještě žabky atd neuklízela! :) Dneska je sice ošklivo, ale myslím, že ještě nějaké ty letní dny přijdou..teď jsem koukala na předpoveď na víkend a má být jasno/polojasno a 24-27 stupňů! Jinak tenhle outfit ti sekne :)

    OdpovědětVymazat
  2. O víkendu ještě léto bude! ;)
    Moc ti to sluší, ty lodičky jsou prostě skvělý a já už si nějaký taky sakra musim pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Přesně tak, nevzdávej to, teplo ještě určitě bude, i když dneska taky docela propadám podzimní pochmurný náladě. Po víkendu tu bude určitě další povedený letní příspěvek v šatičkách nebo tak :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No holky mě dneska celý den mrznou ruce a nohy, tak už sem propadla podzimní depce..! :D Ale vím, že ještě teplo bude a sem ráda, ale myslím že tak velkej hic abych vytáhla žabky už asi nepřijde (u mě to je tak 27°C a více).. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Moc ti to sluší a ten pásek je super :) Kočka ;)

    OdpovědětVymazat
  6. sluší ti to..ty lodičky jsou super =)

    OdpovědětVymazat
  7. JJ, taky nevericne kroutim hlavou nad fotkama z vikendu v letnich minisatech....ja chci jeste teplo!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)