středa 7. září 2011

E.L.Fí recenze - Oči.

Přináším první část recenzí na výrobky od E.L.Fu :-) Objednávala sem někdy začátkem léta a za tu dobu mám odzkoušeno požehnaně, proto sem se rozhodla s vámi podělit o své zkušenosti. A jelikož moje objednávka byla velká a všechno by se to do jednoho (ono asi ani do dvou) článků nevešlo, rozhodla sem se to rozdělit.. a jak jinak než na: E. - Eyes/Oči, L. - Lips/Rty, F. - Face/Tvář (+ přidám ještě recenzi na štětce). Tak dost žvástů okolo a začneme, je toho požehnaně! :-)

Takže, co sem si od ELFu objednala? Bezbarvou řasenku na řasy a obočí, Prodlužující řasenka a Černá tužka na oči byla v sadě, Tekuté oční linky a Rozjasňující oční stíny 2x (jedny sem měla zabalené v sadě).


 A začneme zleva: Bezbarvou řasenku používám jako podklad pro barevnou již několik let, nejen že mi řasy regeneruje, ale také mi je prodlužuje a dodává jim trochu na objemu. Takže tohle byla při objednávce jasná volba hned od začátku, protože sehnat průhlednou řasenku mi občas dá zabrat.. Navíc tahle je oboustranná.. A dojmy? Tuto řasenku můžu jenom doporučit, je skvělá! Sice je v menším množství, ale myslím, že za tu cenu (kupovala sem ji za 35,- dnes stojí 39,-) je výborná! Nejen že řasy prodlouží, ale černá řasenka potom déle vydrží a když dojde část na řasy jednoduše sáhnu po druhé straně, protože je to podle mě stejné.. ale na obočí sem taky zkoušela a je to skvělá věc! Udrží obočí pohromadě, aniž bych ho měla rozčepýřený! :D Takže při příští objednávce beru tak 3! :-)


 Zato na prodlužující řasenku takovou chválou plýtvat nebudu.. Na tu už tu recenze byla, takže se nebudu opakovat, přečíst si můžete recenzi zde.


 Co se černé tužky na oči týče, tak tu mám vyzkoušenou asi nejméně. Použila sem ji párkrát a používám ji zejména na linky na horním očním víčku. Ale můžu říct, že drží vcelku dobře, dobře se s ní maluje a dobře černí, oproti jiným tužkám. Takže dobré..!


 Oční linky - odstín Black - chtěla sem vyzkoušet tekuté, ve fixe už linky mám a špatně se mi nanáší, tak sem chtěla zkusit něco jinýho a nákupu nelituju..! Jde mi to s tím určitě lépe. Tužka (nebo štěteček) není ani tvrdý a ani nijak měkký, zkrátka akorát, což mi vyhovuje, linky jsou tekuté natolik, aby se daly dobře nanést.. takže myslím že super..! Nejdříve se mi zdálo množství (5 ml) málo, ale mě to bude stačit na dost dlouho, zase tak často si horní linky nedělám... takže dobré a  příště sáhnu po nějakých barevnějších! :-)


 A jako poslední tu mám oční stíny. Budu psát k obojím dohromady, nemá cenu to tu pitvat zvlášť. První jsou v odstínu Drama a byly součástí sady a druhé jsou v odstínu Butternut. A teďka něco k používání. Tak za 39 Kč sem je musela vyzkoušet a nečekala sem od nich žádný zázrak. Nejdříve se mi zdály co se množství týče malé, ale zatím mi bohatě stačí, co se výdrže týče tak nic závratného, sice na očích vydrží, ale brzy se slejou a rozhodně nemají takový lesk a barvu jako po nanešení. Navíc dávám mínus za prášení při nanášení..! Opravdu nadměrně práší, že jich mám víc spíš okolo než na očích.. :( Ale plus zase dávám za krásné odstíny, především ty hnědé odstíny miluju...!





Toť v této menší recenzi asi vše, pokračování příště... :)

8 komentářů:

  1. Skvělá recenze! Ty hnědé stíny se mi moc líbí, ale teď mám stínů hromadu, takže nic pořizovat nebudu. S tím prášením je prostě u elfu problém...ale u tvářenky jsem si na to zvykla a nemůžu si ji vynachválit :) Těším na pokračování!

    OdpovědětVymazat
  2. Už se těším na další recenzi :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zatial to vyzerá super! Aj tá bezfarebná riasenka, tiene sú super!

    nikolarybarova.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Už jsem psala i na your fufu blog jestli někdo nemáte zkušenosti s lesky na rty od e.l.f.u? Jsem alergička a nemůžu používat nic běžně dostupného.

    OdpovědětVymazat
  5. poslední dobou se s e.l.f. setkávám na blozích čím dál častěji...začínáte mě holky lákat k otestování téhle kosmetiky :-DD

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju, snažila sem se zachytit to nejdůležitější, tak snad se aspoň trochu povedlo..! :D
    K.: I pudr mi dost práší, ale u toho mi to tolik nevadí.. ale u stínů, kde je to množství vážně malé mi to vadí.. mám toho víc všude okolo než na očích :(
    Eve.H: Odpovídala sem ti na blog, tak snad zpráva dorazila :-) Já sem s leskem spokojená, určitě se tu brzy dočteš :-)
    Petra.P: No není divu, o ELFu se to dost rozkřiklo.. :D je levnej a vcelku dobrej, takže není divu :-)

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)