sobota 13. srpna 2011

New.

Zjistila sem, že nejlepší lék na smutek a bolest je nepřipouštět si to, takže než bych celý den proležela a koukala do blba, raději se budu dál věnovat blogu jako dosud. Potřebuju jakékoliv rozptýlení, aby mi tu nebylo samotné smutno. A protože blogovej svět mi pomáhá a mám ráda své čtenáře a návštěvníky, sem tu. Prozatím mám pro vás "chlubící" článek. Ne, neberte to doslova, ale když ukazuju věci, co sem si koupila, musím vám ukázat i věci, které sem dostala k svátku. Takže tady jsou:




Dárky od rodičů. Už dlouho sem chtěla a hlavně potřebovala externí disk, takže tenhle krásně růžovej byl mojí jasnou volbou...! Ale co mě pobavilo, že u toho byly ty krásný samolepky, které mě potěšily snad více než samotný disk! :D Od maminky sem dostala také něco málo z kosmetiky - rtěnku v hnědém odstínu, oční stíny ve zlaté barvě a tužku na oči ve stříbrné. A nakonec milou maličkost od mamky - žluto-modré náušničky.


 Od tchýně sem dostala kuličku, tyhle krásný náramky a ještě penízky, abych si mohla něco koupit sama.


A od přítele sem dostala (čtěte: sem si vybrala) dvoje kalhoty (Terranova) a lodičky, které sem za prvé chtěla (černá klasika, ta se vždy unosí) a za druhé potřebovala (svatba se kvapem blíží!). A při zkoušení sem zjistila, že vypadají úžasně i v kombinaci s těma kalhotama, takže je asi začnu nosit i normálně. Nejsem na podpatky moc zvyklá, ale tyhle jsou vážně strašně pohodlný, už sem se v nich procházela a ani mě z nich nebolí nohy, tak snad to tak zůstane.. :) Jo a ještě mi přítel slíbil kino, které se bude konat snad příští týden.. :-)

A od babiček sem dostala jako obvykle peníze (ty se hodí vždycky) a bonboniéry (ovšem vzhledem k mé dietě putovaly k přítelovi). 

8 komentářů:

  1. Líbí se mi moc odstín těch stínů na oči a taky náušničky :) Jo a taky boty, můžu se zeptat, jak mají vysoký podpatek (a za kolik byly, i když to byl dárek)? Potřebuju totiž nějaké takové a tyhle se zdají být přesně to, co bych potřebovala...děkuju :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je špatný, to je špatný! S tou cenou! Asi si je totiž budu muset taky pořídit! :D Díky za info, podívám se po nich, třeba taky narazím na takovou super cenu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné úlovky :)! Ať jsi zase brzy šťastná,taky jsem teď procházela složitým obdobím.

    OdpovědětVymazat
  4. doufám, že ti bude brzo zase líp a cokoliv, co se stalo špatnýho, že se obrátí k lepšímu... jinak moc hezké dárečky! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pekné vecičky! Musíš sa rozptýliť aby si nemyslela na to čo sa stalo :-)

    angienikollfashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuju všem :) Už to vypadá, že je vše na dobré cestě, tak snad už bude jenom líp. Děkuju moc, vážím si vaší podpory!

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)