Stránky

neděle 30. června 2024

Rimmel: Velké testování novinek i stálic

Krásný den vám přeji!

V dnešním článku se spolu podíváme trochu blíže na značku Rimmel, kterou snad každý z nás zná, v drogérii registruje, ale vím, že je spoustou lidí opomíjena. I já patřím do této kategorie, a i když mám o novinkách této značky ponětí a vím o nich, málokdy jdu a zkoumám je. Nedávno jsem však měla možnost se jí trochu blíže podívat na zoubek. Prvně mne oslovila samotná značka Rimmel k vyzkoušení jejich hitů internetu a následně jsem byla vybrána ještě k testování v rámci uživatelského zkoušení s All2test, takže se mi doma najednou sešla spousta kosmetiky této značky.. A já vám musím prozradit, že se u Rimmelu najde řada zajímavých kousků! 





Jen koukejte, co všechno tu pro vás dneska mám.. Bude to nabité! Mám tu jejich mnohaleté stálice i úplné novinky a kosmetiku napříč celým jejich stojanem :) Tak jdeme na to!

Začneme tím nejlepším, co jsem dosud kdy u Rimmelu objevila a je to zlatý grál v mém kosmetickém šuplíku už nějaký ten pátek. Korektor The Multi-Tasker jsem vychvalovala už dříve. Mám doma již druhé balení a určitě budu kupovat i další, protože je naprosto skvělý. Pokud sháníte univerzální, krásně krycí a opravdu dobře držící korektor, který můžete používat nejen na kruhy pod očima, ale také na další nedokonalosti (pupínky, žilky, začervenání), tohle je on. Krásně kryje a sjednocuje, je hutnější, ale zároveň není na pleti těžký, nezalézá do vrásek, drží od rána do večera.. Fakt je naprosto peckovní. Balení navíc dlouho vydrží a vzhledem k jeho skvělým vlastnostem je i cena velmi slušná. Jestli mám doporučit jeden jediný kousek této značky, tak toto je on :)







Řasenky Thrill Seeker jsou relativně novým přírůstkem ve stojanech a od začátku sklízí poměrně dost chvály. Mají tři verze Pitch Black, Extreme Black a tuším že ještě Brown Black. Já tu mám první dvě. Z počátku mi přišly kartáčky trochu jiné, ale to dělalo asi jen jiné množství barvy na kartáčku, protože po bližším prozkoumání jsem zjistila, že jsou totožné. Je na moje řasy trochu větší, ale pracuje se s ním překvapivě dobře. Má tvar přesýpacích hodin a štětinky má v sobě kratší i delší, takže zvládne nalíčit i kratší řasy. Ale i přes slušné pročesání dělají obě dvě velmi přirozený efekt, což není to, co já od řasenky potřebuji. Sice neslepují a nejsou nejhorší, ale nijak výrazně neprodlužují ani nedodají na objemu, takže na mých krátkých řasách to není žádný zázrak. Použít se dají, ale mojí srdcovkou se nestaly. 






Co mne ale absolutně vystřelilo z gatí a staly se velmi rychle jedním z mých největších oblíbenců, jsou tyto tekuté rtěnky Lasting Provocalips. Jedná se o 2v1 - rtěnku a balzám. Z jedné strany máte tekutou rtěnku a z druhé je potom bezbarvým balzám, kterým ji můžete doplnit pro lesklý efekt a větší hydrataci. Dostaly se ke mně dva odstíny 400 Grin & Bare It a 210 Pinkcase of Emergency. Oba odstíny jsou jemné, přirozené a nositelné. Takové everyday rtěnky po kterých můžete sáhnout kdykoliv. 400 Grin & Bare It je studenější tělová do růžova, 210 naopak taková oranžovo-červená. Trochu pozor na obaly, ne plně odpovídají odstínu uvnitř, ale obě barvy jsou pěkné a já je rychle zařadila do svého repertoáru. Jedná se totiž o jedny z nejkomfortnějších tekutých rtěnek. Na rtech jsou neuvěřitelně lehké, že je vůbec nevnímáte. Okamžitě zasychají, jsou plně krycí v jedné vrstvě, nedělají krustu a samy o sobě nevysušují, takže se dají nosit samostatně i bez balzámu. Výdrž je pak bezvadná, zvládá pití a obnovuji jen po větším jídle (klasika), nedrolí se, neopadává a když už, tak mizí rovnoměrně.. Vůbec je na rtech nevnímáte a to já naprosto oceňuji. Jsem už zvyklá na lehký diskomfort dobře držících rtěnek (většinou lepí nebo jsou na rtech těžší, atd.), ale tady nic takového není, takže je nejde nemilovat. Rozhodně doporučuji!








Odstín 400 Grin & Bare It:






Odstín 210 Pinkcase of Emergency: 






A jdeme na horké novinky. Jednou z nich je tento fluid Multi Tasker Better Than Filters, který je 3v1 - primer, highlighter a glow booster. Já bych to popsala jako bázi s lehkým sjednocením a rozjasněním. Aktuálně je to velký trend a podobné produkty vrhají všichni možní výrobci, ale nikdy mne to nijak zvlášť nezaujalo, abych si to pořizovala. Zprvu jsem tedy byla dosti na rozpacích a cestu jsem si k tomuto kousku hledala dlouho. Pod make-up a BBčka mi to přijde pro můj typ pleti jako naprostá zbytečnost. Už tak mi přijde, že nosím dost vrstev, takže proč tam cpát něco dalšího? Sice tam to projasnění je znatelné, ale zase mi na tom hůř držely další vrstvy, takže v tomto způsobu používání mu dávám ne. ALE já jsem si ho naprosto zamilovala teď v těch největších vedrech, kdy ho dávám MÍSTO make-upu/BBčka. ANO, čtete správně! Já, naprosto zarytý milovník a fanoušek krycích produktů, si teď vystačím s korektorem, tímto fluidem a pudrem. A ten efekt je boží! Korektor zakryje to nejhorší (ano, korektor The Multi Tasker, samozřejmě!), fluid vše sjednotí a pleť rozjasní a pudr zmatní zejména t-zónu. A je to pecka a naprosto dostačující a co víc, pleť je svěžejší a tolik se nepotí jako pod těžkým krycím make-upem, ale přitom byste fakt nepoznali, že ho nemám. Je to pro mne spíš sezónní záležitost, ale nakonec nemůžu jinak než fluid pochválit a jsem ráda, že jsem si k němu cestu našla.








Co u mne patří aktuálně také mezi nejoblíbenější kousky, jsou tyto nové lesky Thrill Seeker. Jestli totiž u mne lesky někdy frčí, tak rozhodně v létě, které prostě lesklým a šťavnatým rtům nahrává :) Rimmel teď uvedl hned šest odstínů těchto lesků. Nebo možná spíše lepší je říct příchutí, protože o odstínech to tady tak moc není. Jak můžete vidět i na swatchi, tak jsou na rtech všechny vesměs transparentní, takže vybírejte spíš dle preferencí na vůně. Já tu mám 100 Coco Suga, 500 Pine To The Apple a 350 Pink To The Berry. Názvy samotné vám napoví, jakou vůni můžete očekávat. Já jako milovník kokosu a ananasu jsem v sedmém nebi a co teprve, když zjistíte, jak jsou lesky na rtech příjemné. Jsou lesklo-lesklé, na rtech velmi obstojně drží a nerozpíjí se. Rty zanechají šťavnaté a hydratované na dlouhou chvíli. Prostě není nic, čím by mě iritovaly. Naopak je teď nosím nonstop po kabelkách. 










Mnohaletá stálice v nabídce, ale nyní inovovaná, je péče o nehty Nail & Nurse. Jedná se o olejíček na nehty a kůžičku a musím říct, že určitě neuděláte chybu, pokud ho při příští návštěvě drogérie vezmete. Hezky jemně voní, po vmasírování do okolí nehtu se rychle vstřebává a nezanechává prsty umaštěné. A výsledky jsou znatelné po pár týdnech. Já docela trpím na suchou kůžičku okolo nehtů a záděry, takže péče navíc je nezbytností. Od té doby, co olej používám jsem měla záděrku jednu a nehty jsou celkově pěkné, pevné a lámou se minimálně. Pokud tedy dosud nepoužíváte žádné olejíčky a péče o nehty, tak doporučuji do rutiny zahrnout, protože ruce to určitě ocení. Já se tomu také dlouho vyhýbala, ale jsem ráda, že jsem svoji lenost překonala a aspoň jednou týdně nehet a jeho okolí máznu, protože ruce vám za to poděkují. 





Další stálicí v nabídce Rimmelu je Natural Bronzer. Mám ho v odstínu 001 Sunlight a je to další z kousků se kterým nešlápnete úplně vedle. Sám o sobě je kvalitou naprosto dostačující. Je jemně namletý, středně pigmentovaný, takže se nemusíte tolik bát, že to s ním přeženete. Na pleť hezky sedne a drží bez potíží celý den. S bronzery obecně jsem snad nikdy žádný zásadní problém neměla a přijdou mi většinou na jedno brdo. Rozdíly jsou víceméně jen v odstínech a jejich tónech. Tento je trochu teplejší, takže ideální teď na léto, ale na podzim/zimu už to na mě bude moc a tam se opět budu nucena vrátit k trochu studenějším a světlejším pudrům. Za mě je to takový ten kousek, co neurazí-nenadchne.







V podstatě to samé platí i u tvářenky Maxi Blush. Barevně je moc povedená a světlý odstín 006 Exposed je velmi unikátní. Přesně ten odstín, který mám ráda během chladnějších dnů, protože dodá tvářím růžové barvy alá zmrzlé tváře (nebo to možná spíš podtrhne ty skutečně zmrzlé tváře :D). Teď po ní úplně nesahám, ale na podzim a v zimě to bude to pravé ořechové. Každopádně se jedná o tvářenku, která vás svými vlastnostmi nedokáže nijak ohromit, ale zas si nezaslouží ani žádný velký hejt. Je jemně namletá, spíše až taková křídová, pigmentace je slabší, takže ideálka pro začátečníky a ty z vás, které se tvářenek s vyšší pigmentací bojí. Opět ani tady se to s tím nedá moc přehnat :) Aplikuje se dobře a výdrž je slušná. Na mastnější pleti se snáze v průběhu dne ztratí, ale na sušší sedí víceméně až do večera (zkoušeno za chladnějšího počasí i za velkých veder). Není to špatný, využití pro ni najdu, protože takových jemných studených růžových odstínů aby člověk pohledal, ale na zadek si z ní nesedám.






Vlevo bronzer, vpravo tvářenka



A na závěr ještě jedna řasenka. S těmi se mi teď doma roztrhl pytel :D Toto je nejnovější přírůstek mezi řasenky u této značky. Jmenuje se Wonder' Bond a kromě prodloužení a natočení řas má také plnit funkci séra. Řasám slibuje také obnovu a výživu. To je sice pěkné, dokonce i kartáček vypadá velmi slibně na mé řasy, protože umělé kartáčky a krátké štětinky vítám, ale tady jsme si do noty vůbec nepadly. Řasenka dělá velmi přirozené řasy, spíše je jen hodně zlehka pročísne a žádného výrazného prodloužení, natož objemu jsem se nedočkala. Při dalších a dalších použitích jsem si navíc všimla, že dělá trochu i hrudky, což jsem hodně dlouho nezažila.. Celkově jsou s ní řasy dost takové nijaké a vůbec mne neoslovila. Takže ne, s tímto kouskem jsem si bohužel moc nesedla, takže se ani žádných zázraků na obnově řas nedočkám, protože mě nebaví ji používat, natož pravidelně, abych viděla nějaké jeho výsledky.







Sečteno podtrženo: Najdou se tu zajímavé kousky, i pár takových, které neosloví. Za sebe rozhodně doporučuji rtěnky a korektor, to je naprosto TOP STROP! Lesky a výživa na nehty jsou také super a určitě udělají skvělou službu. K fluidu jsem si našla cestu a nyní je mým must-have, ale jedná se v mém případě o dost sezónního oblíbence. Stejně tak je tomu v podstatě s bronzerem a tvářenkou, díky jejich odstínům. Řasenky mne pak úplně neoslovily. Žádná z nich. Daleko raději mám úplně obyčejnou Extra Long Lash (také od Rimmelu, má černý obal a fialový nápis), která dělá naprosto dokonalý efekt i na mých krátkých řasách. Vše seženete v drogériích či na e-shopech, ceny se díky tomu dost liší. 

Co vy a tyto novinky/stálice Rimmel? Znáte? Používáte? 

*částečný barter a uživatelské testování

1 komentář:

  1. Milá Klárko, od Rimmelu mám moc ráda make-upy. Tady vypadá taky velmi povedeně a ještě se mi líbí tvářenka a bronzer. Gratuluji ke spolupráci. ☺♥

    OdpovědětVymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)