pátek 10. listopadu 2017

Unboxing | Swap s Libuškou

Krásný páteční den vám přeji a vítám vás zároveň u nového videa!

Je tu další rozbalovací a zároveň poslední swap tohoto roku! Ten jsem před pár dny uskutečnila s Libuškou, se kterou jsem v kontaktu na Instagramu. Domluvily jsme se na výměně balíčků, abychom si udělaly trochu té radosti. A že jí se opravdu povedlo mi ji udělat.


Hodnotu jsme si stanovily na 800 Kč, což se mi překvapivě snadno plnilo a jak je vidět, tak Libušce taky :D Jiné podmínky nebyly, takže jsme to každá pojaly po svém, oběma balíčkům však vévodila kosmetika. No a víc z toho, co jsem v něm našla, najdete ve videu..


A kdo to přeci jenom do videa nevydrží a nebo je nemá rád, tak může mrknout a pokochat se tou krásou o kousek níže :) Balíček byl neskutečně nabušený, co vám budu povídat. Není v něm nic, co bych nevyužila. Je tam spousta kosmetiky, kterou jsem už nějakou chvíli chtěla vyzkoušet. Zároveň pár dalších věcí, které mě potěšily snad ještě víc. Prostě perfektní swap!


Ani nevím, čím začít. Tak třeba maskou na obličej od značky Missha, kterou jsem shodou okolností před pár dny okukovala na asijském e-shopu.. Je to platýnková maska s granátovým jablkem a už se jí nemohu dočkat. Mile mne překvapily vzorečky pro mne dosud absolutně neznámé značky Locherber. Říká vám to něco? Já dosud o této značce neslyšela, takže moc ráda vyzkouším alespoň formou vzorků a jdu vyhledávat víc informací! Přírodní kosmetiku Soaphoria ode mne již znáte, už i bombu do koupele jsem měla, ale tuhle nesoucí název Soapgasm jsem dosud nikde nepotkala.. A další pro mě velká neznámá, původem z Polska, je značka Green Pharmacy. Přišel jako na zavolanou, zrovna mi krém na nohy došel a zatím to vypadá velmi nadějně! Na čem jsme se s Libuškou sešly je značka Manufaktura. Zatímco já ji zaslala balzám na rty s Medem a rakytníkem, ona mi poslala tenhle voňavý sprcháč :D 


Co je naprosto perfektní (a to nejen obalem) je paletka No Photos Please od ILoveMakeup. Tady to nevidíte, ale ona má 3D měnící obal, z čehož jsem paf ještě teď a hraji si s tím každou chvíli! :D U LipSmackeru jsme se málem zase sešly, protože jsem měla v plánu ho do balíčku také přidat. Nakonec to vyhrál ten balzám z Manu, takže této shodě jsme se vyhnuly. Ale co musím pochválit je příchuť, jak kdyby Libuška věděla, že zrovna Sprite je má nejoblíbenější! :) Polská kosmetika ještě jednou a tentokrát Eveline Cosmetics a jejich péče o nehty 8v1. To se také bude náramně hodit, aktuální péče mi taky dochází.


Tím ale nekončíme! Teď je tu dávka péče o vlasy! Od Libušky jsem věděla, že miluje Ryor, takže byla tak laskavá a zásobila jím i mne. Ve swapu jsem našla Vlasový keratinový sprej a Urychlovač růstu vlasů. Obojí se náramně hodí, obzvlášť urychlovač nyní vítám, protože vlasy se teď na podzim zase zbláznily! Chválím (zatím) za praktické balení s rozprašovačem a za peckovou vůni! A aby ta péče byla kompletní, našla jsem v balíčku ještě šampon na vlasy od Naturalium. Tuto značku jsem měla v hledáčku už hodně dlouho a opět jsem přemýšlela, že ji přihodím do balíčku také. Vážně jsme přemýšlely dost podobně.. :)


A na závěr nekosmetická várka dárečků, která se povedla úplně neskutečně! Vosk Heart & Home vítám. Tohle je jediná věc, kterou jsem doma již měla. Ovšem jelikož si Štavnatou moruši doma moc oblíbili, je super, že jsem ji v balíčku objevila! Čokoláda z Troubelic s vyobrazením Olomouce nejen hezky vypadá, ale navíc skvěle chutná. Asi bych byla blázen, kdybych ji neuvítala s otevřenou náručí :D Čokoška se vždycky hodí. Nakonec dvě srdcovky. Libuška z blogu a videí ví, že mám v oblibě Paříž a od září i Berlín a tak situovala dva další dárky právě sem. Náušničky jsou ve stříbrném provedení a mají na sobě vyobrazenou Eiffelovu věž. Jsou naprosto famózní, handmade z Fler.cz a já je teď nedám z uší. O nic menší radost jsem měla i z diáře s obrázky Berlína. Je naprosto božský, formátově úplně stejný jako ten současný s Malým Princem, takže si nemusím zvykat na nic jiného a nemám prostě slov.. je perfektní! ♥


Tak a tím jsem vyčerpala zásobu krásných věcí z balíčku! Bylo toho opravdu požehnaně a samé pěkné dárečky, co říkáte?

Libušce ještě jednou moc děkuji za takovou předčasnou nadílku a musím ji pochválit, protože opravdu má přehled a ví, co jsem zkoušela/nezkoušela a co mě potěší. Doufám, že můj balíček ji potěšil alespoň z poloviny tolik jako ten její mě.

A jak se swap líbí vám? Potěšil by vás také? 

4 komentáře:

  1. Takhle povedený swap jsem už dlouho neviděla, fakt palec nahoru pro Libušku, protože ten obsah je jedním slovem bomba:-) Jsem zvědavá, co řekneš na tu péči na nehty od Eveline a na produkty na vlasy Ryor, budu se těšit na Tvé dojmy:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Produkty Ryor mi Libuška posílala na základě vlastních (skvělých) zkušeností, tak už se nemůžu dočkat, až je vyzkouším! :) A Eveline přijde na řadu taky brzo.. A používám už ten krém na nohy a jako.. to je fakt pecka! :-O :)

      Vymazat
  2. Krásný balíček (balík) jsi dostala. Věřím, že Ti všechno udělalo moc velkou radost. Libuška má vkus :-) M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda! :) Jo v tomhle případě balík no, ještě že jsem chytla pošťáka doma a nemusela pro to na poštu :D

      Vymazat

Každý komentář mi udělá obrovskou radost! Děkuji! :)