pondělí 19. června 2017

Soutěž: S Lirene na cestách!

Krásný pondělní den přeji!

Vyhlašuji další soutěž! Tentokrát ve spolupráci se značkou Lirene, která rozjíždí velkou prázdninovou kampaň #Lirenenacestach s cestovními baleními Lirene produktů. A o těch to dnes bude! Zasoutěžíme si totiž o pět balíčků, ve kterých najdete mini verzi micelární vody a fyziologického micelárního gelu.



A tahle výhra se vám bude hodit nejen při vašich prázdninových toulkách, ale také při účasti ve velké Lirene soutěži, která bude probíhat od 26.6. na oficiálním Facebooku a Instagramu této značky. Určitě zkuste své štěstí a zapojte se, pomocí postnutí fotek vašich cest s Lirene, protože výhry jsou zajímavé. Každý týden bude vylosovaný na každé platformě jeden výherce, který získá kosmetiku této značky v hodnotě 500 Kč a na začátku srpna a září bude ze všech fotek vybráno po jedné, která získá Fujifim Instax mini! Momentálně si na těchto sociálních sítích můžete zvýšit šanci na výhru těchto mrňousků, takže určitě sledujte jejich stránky a dozvíte se víc! ;)


Co pro výhru musíte udělat?

1. Napište mi, kam se v létě chystáte na dovolenou nebo na výlet.
2. A připište svůj e-mail, na kterém vás budu v případě výhry kontaktovat.

Soutěž potrvá do 22. 6. 2017, tzn. končit budeme už tento čtvrtek, takže neváhejte! Zúčastnit se mohou pouze čtenáři z ČR (kampaň probíhá pouze v ČR, kde má značka Lirene zastoupení). Hned 23. 6. vyberu náhodně přes Random.org pět vítězů.


A mně nezbývá než vám popřát hodně štěstí! :)

Výherci: