čtvrtek 1. června 2017

Soutěž: Buď svá s B.U! UKONČENO

Ahoj všem!

Dnešním dnem začíná pro tento blog a celý můj virtuální svět měsíc oslav! Novější příchozí se možná ptají proč, dlouholetí příznivci si možná pamatují, že v červnu tento blog vznikl. A letos už je to dokonce šest let od prvního článku! A to je třeba náležitě oslavit. Takže jdeme na to, odteď se bude pravidelně po celý měsíc soutěžit.. :)


Jako první tu pro vás mám soutěž o balíček produktů značky B.U. Značku asi netřeba dlouze představovat, většina z vás ji určitě stejně jako já potkala třeba během teenage let. B.U. tvoří vůně pro mladé sebevědomé dívky a ženy, které se nebojí být samy sebou (odsud název B.U. = Be Yourself). Nová řada Absolute Me je unikátní-květinovo ovocná vůně a taky má rozhodně nejlepší obal. Hlava je složená z tónů mandarinky, jablka a šťavnaté hrušky. V srdci pak najdete frézii a santalové dřevo. V základu se skrývá sladký karamel, jantar a pižmo. Vůně je hodně sladká, ale přitom můžu říci, že není vůbec špatná!

Kampaň k vůni Absolute Me je opravdu velkolepá. Můžete se zapojit i do soutěže na AbsoluteMeStories, kde pro účast stačí uveřejnit koláž fotografií, které zachycují tvůj příběh, tvé já v celé své kráse. Výhry by vás mohly zajímat: 

1. místo je výlet do Londýna a VIP lístky na koncert Justina Biebera pro dvě osoby
2. místo voucher na nákup na Zoot.cz v hodnotě 5.000 Kč
3. - 5. místo selfie tyč + produktový balíček.


Ale zpět k soutěži, která bude probíhat zde. U mne na blogu mají tři z vás šanci vyhrát sadu Absolute Me, ve které najdete toaletní vodu, tělový sprej a deodorant ve spreji. 

Podmínky soutěže jsou jednoduché, stačí když:

1. Budete sledovat blog buď přes GFC nebo na Facebooku.
2. Zanecháte v komentáři pod tímto příspěvkem e-mailovou adresu, na které vás budu kontaktovat v případě výhry.

3. Pokud chcete mít větší šanci na výhru, zapojte se do soutěže na stránkách AbsoluteMeStories a můžete zde přidat ještě jeden komentář. Jen ho, prosím, označte na začátek dvojkou, ať druhé komentáře rozeznám.

Soutěž poběží přesně týden, tj. do 8.6., výherce vybere náhodně Random.org a následně je sama kontaktuji. Druhé komentáře budou prověřeny, zda se skutečně do soutěže zapojily. Soutěžit mohou všichni z ČR a SR. 

Hodně štěstí!

Výherci: